• FASTA POSTER & SPRÖJS

   

   

  Till ERA Fönster fönster finns ett flertal spröjs- och postvarianter att välja bland för extra karaktär och personlighet. Välj mellan: utanpåliggande spröjs, mellanglasspröjs, utanpåliggande dekorpostoch fast glasdelande post. Som tillval kan du få dem lackerade i valfri NCS- eller RAL-kulör.

  ERA Fönster Spröjs & Poster

 • ALUMINIUM

   

   

  Aluminiumbeklädnad av dina fönster eller dörrar ger ett exklusivare utseende, betydligt längre livslängd och mindre underhåll. Ett säkert val om ditt hus har ett utsatt läge. Träfönstret eller dörren på insidan får ett utökat skydd av aluminium och färgen förhindrar blekning och matthet med åren.

 • HANDTAGSPAKET

   

  Du har flera varianter att välja på för att passa till fönstret och ge ditt hem rätt prägel.

  ERA Fönster Beslag & Säkerhet

 • PERSIENNER

   

   

   

   

  Våra klassiska persienner levereras i fyra standardkulörer men finns med en mängd tillvalskulörer. Vita och bruna persienner levereras med färganpassade linor och tillbehör. Färganpassning av stegband och linor till lameller i alla tillvalsfärger finns mot pristillägg. Dock ej färganpassning av vridstänger, linhållare, knappar och landningsställ.

  Produktblad Persienn

   

   

 • LAMELLER

   

   

   

  Våra lamellgardiner i polyester finns i åtta färger och skenan är vit. De regleras med lina och kedja för vridning eller förflyttning i sidled. Lamellerna är 90 mm breda, skenans längd är upp till 6900 mm och maximal höjd är 5000 mm.

  Produktblad Lamellgardiner

   

 • PLISSÉER

   

  Plissé finns i ett flertal olika färger samt struktur och två linnetyger som tillval. Sidoskena i lackerad aluminium.

  Produktblad Plissé

   

 • PLISSÉ TOPDOWN

   

   

   

  Sol- och insynsskydd som kan ställas i valfri position. Ger ett behagligt mjukt ljus i rummet. En TopDown monteras i bågen (karmen på fasta fönster). Det går att välja mellan fyra olika tyger som standard. Väv med struktur, linneväv och Duett (för mörkläggning) finns som tillval.

  Produktblad PlisseTopDown

 • RULLGARDINER

   

   

   

  Rullgardin för montering i nisch eller på vägg. Monteras med skena och styrs med en centrerad draglina. Rullgardinen är enkel att montera, går att efterjustera i sidled och kan monteras både i nisch eller på väggen. Finns i åtta olika vävkulörer.

  Produktblad Rullgardiner

 •  

  VÄDRINGSLUCKOR

   

   

  Vädringslucka i vårt utvalda trä eller med aluminiumbeklädnad är en perfekt kombination ihop med fasta fönster för vädringsmöjlighet. De har samma utförande som våra fönster för ett harmoniskt helhetsintryck och öppnas inåt.

  ERA Fönster Vädringsluckor Trä

  ERA Fönster Vädringsluckor Trä/Alu

 • MYGGNÄT

   

   

   

  Håll mygg, flugor och andra insekter utomhus med diskreta och lättmonterade myggnät. Myggnät finns till utåtgående fönster och fönsterdörrar samt till inåtgående fönster. Nätet är tillverkat i tålig och smutsavvisande plastad glasfiber och löper lätt i sidoskenor. Kassetten är vit och levereras klar för montering. Du får alltid 3 års garanti på mekanismen i myggnätet.

  Produktblad Myggnät

 • INSYNSSKYDD

   

  Glas med insynsskydd ger vad namnet säger, just insynsskydd till exempelvis badrumsfönster. Du kan välja på så kallat frostat glas eller cotswold-glas.

 • GLAS

  ERA Fönster erbjuder flera varianter på glas och förutom ett kondensfritt glas har
  du även möjligheten att välja bland flera andra egenskaper. Det kan vara insynsskyddat,
  bullerdämpat, härdat, solskyddat eller kanske ett självrengörande glas för att nämna
  några egenskaper. Vad gäller U-värdet håller redan ERA Fönster Nova ett lågt värde.

Hitta Fönsterbytare Beställ Katalog

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din adress (obligatorisk)